Recept Wrap met kalkoen Bacon en ei
Dit wrap recept met kalkoen bacon en ei heeft wel iets weg van een Engels ontbijt, maar dan een tikkeltje gezonder. Kalkoen bacon bevat namelijk minder calorieën dan traditioneel varkensspek.
Voorbereidingstijd 5 minuten min
Bereidingstijd 10 minuten min
Gang Lunch, Ontbijt
Keuken Amerikaans
Porties 2
calorieën 545 kcal
- 4 volkoren tortilla's
- 4 plakjes kalkoen bakon
- 60 gram in kleine blokjes gesneden groene paprika
- 60 gram gesneden champignons
- 60 gram in blokjes gesneden tomaten
- 1/4 theelepel theelepel chilipoeder
- snufje zout
- snufje komijn
- 6 eieren
- verse ijsbersg sla
Snij de kalkoen bacon in kleine stukjes ( reepjes )
Bak de bacon in een pan krokant. Haal de plakjes bacon daarna uit de pan en laat even uitlekken op keukenpapier.
Doe een scheutje olie in de pan waar de bacon in is gebakken
Bak de champignons, paprika, chilipoeder, peper en zout in de koekenpan voor ongeveer 3 minuten of tot de groenten gaar zijn.
Klop de eieren met een klein scheutje melk los. En giet het ei over het groentemengsel in de koekenpan. En bak het geheel nog even 2 minuten door, of tot het ei gaar is.
Roer de gebakke klakoen bacon, de tomaat en hete pepersaus erdoor. Verdeel het eimengsel over tortilla's; tortilla's oprollen. En geniet van je Wrap met kalkoen Bacon met ei
VOEDINGSWAARDEN
Calorieën: 545 kcal | Koolhydraten: 36 g | Eiwit: 50 g | Vet: 23 g | Verzadigd vet: 5 g
Trefwoord bacon, ei, Wrap