Ga terug
Romige Knoflookchampignons

Recept Romige Knoflookchampignons met brie

Als je een liefhebber bent van champignons, dan is dit recept knoflookchampignons met brie voor jou. Het staat op de tafel in minder dan 20 minuten. En Je kunt het met heel veel schillende recepten eten.
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Gang Bijgerecht, Hoofdgerecht
Keuken Amerikaans
Porties 4
calorieën 154 kcal

Ingrediënten
  

  • 1 eetlepel eetlepel olijfolie
  • 250 gram witte champignons
  • 2-3 teentjes teentjes knoflook gehakt
  • 60 ml kippenbouillon
  • 100 gram Brie in bokjes (omhulsels verwijderd)

Instructies
 

  • Verhit de olie in een grote pan op middelhoog vuur; Zodra het warm is, voeg je de champignons toe en kook je af en toe, ongeveer 10-15 minuten.
  • Roer de knoflook erdoor, breng op smaak met een snufje zout en peper en kook nog ongeveer een minuut.
  • Voeg de kippenbouillon en de gehakte brie toe en kook onder voortdurend roeren tot de brie is gesmolten tot een superromige saus.
  • Proef en pas indien nodig de kruiden aan. Garneer met verse peterselie.
  • Serveer onmiddellijk en geniet ervan!

Notities

VOEDINGSWAARDEN

Calorieën: 154 kcal | Koolhydraten: 5 g | Eiwit: 9 g | Vet: 12 g | Verzadigd vet: 5 g | Cholesterol: 28 mg | Natrium: 243 mg | Kalium: 404 mg | Vezels: 1 g | Suiker: 3 g | Vitamine A: 199 IE | Vitamine C: 3 mg | Calcium: 58 mg | IJzer: 1 mg
Trefwoord brie, champignons, knoflook