Recept peanut Butter Cups
Dit recept voor Protein Peanut Butter Cups is een eiwitrijke versie van de klassieke traktatie waar iedereen van houdt.Ze zijn heerlijk romig van smaak en je hebt maar 4 ingrediënten nodig om ze te maken.
Voorbereidingstijd 10 minuten min
Bereidingstijd 20 minuten min
Porties 6
calorieën 352 kcal
- 90 gram Pindakaas romig
- 30 gram Whey Protein ( Smaak Vanille )
- 1/2 theelepel Vanille-extract
- 1 eetlepel kokosolie
- 80 gram chocolade stukjes
Plaats 6 papieren vormpjes in de uitsparingen van een muffinvorm en zet opzij
Meng het eiwitpoeder , de pindakaas en het vanille-extract in een kleine kom tot een gladde massa.
Doe de chocoladestukjes en de kokosolie in een kom en plaats deze in de magnetron. verwarm deze in stappen van 30 seconden tot het volledig gesmolten is.
Plaats ongeveer 1 eetlepel gesmolten chocolade op de bodem van elke muffinvorm. En zet de muffinvorm 10 minuten in de vriezer of tot de chocolade gestold is.
Plaats 2 theelepels van het pindakaasmengsel op de chocoladelaag.
Voeg een extra eetlepel chocolade toe bovenop het pindakaasmengsel. en druk het een beetje aan tot het stevig is.
Bewaar in de koelkast tot klaar om te serveren.
Calorieën: 352 kcal | Koolhydraten: 31 g | Eiwit: 9 g | Vet: 21 g | Verzadigd vet: 15 g | Cholesterol : Natrium: 138 mg | Kalium: 424 mg | Vezels: 2 g | Suiker: 16 g | Vitamine A: 95 IE | Vitamine C: 1,4 mg | Calcium: 161 mg | IJzer: 1,2 mg
Trefwoord cups, High protein, peanut butter